Charita Česká republika Unita s.r.o - hostie, lázeňské oplatky Unita s.r.o - hostie, lázeňské oplatky
cz
pl
de

ukázky výrobků

Jeseníky

Banner Unita

Chcete vědět, proč nakupovat právě u nás?

1. Jsme česká firma, která stoprocentně patří Charitě. Charitativní činnost podporujeme jak materiálně (finanční pomoc, dary) tak nemateriálně (propagace, reklama). V preambuli společenské smlouvy je uvedeno:

Účelem této společnosti je získávat podnikatelskou činností finanční zdroje pro zajištění charitativních činností prováděných Českou katolickou charitou. Tomuto účelu bude také podřizována veškerá činnost společnosti a s ohledem na tento účel bude také postupováno zejména při řízení společnosti a při rozhodování valné hromady společnosti o rozdělení a užití zisku společnosti.

2. Při výrobě používáme tradiční metody s převahou ruční práce. Každému výrobku věnujeme zvláštní péči, všechny výrobky jsou během výroby neustále kontrolovány. Nepoužíváme žádné chemické konzervační látky.

3. Nakupujete přímo u výrobce, takže výrobky jsou vždy čerstvé!

4. Krabičky na oplatky děláme podle přání našich zákazníků. Můžeme na ně umístit vaše texty, fotografie i reklamu! Víc informací najdete v záložce „Vaše krabičky“.

5. Naše výrobky nejsou drahé! Naše lázeňské oplatky můžete použít jako tradiční českou pochoutku vhodnou ke kávě a čaji nebo jako originální drobný dárek pro kohokoli!

6.
Naše sídlo je „na konci světa, v nejsevernějším výběžku Jesenicka. Koupí našich výrobků podpoříte zaměstnanost a příliv finančních prostředků do jednoho z nejkrásnějších ale také nejchudších míst v naší republice.

7. Ke všem zákazníkům přistupujeme individuálně. V případě větších odběrů poskytujeme slevy, případně doveze náš řidič objednané zboží na vámi určené místo.

RONE © 2007-2013